Een aanzienlijke besparing
op de energierekening.

Wij zijn dé specialist in zonnepanelen

Met de keuze voor zonnepanelen gaat u aanzienlijk besparen op de energielasten.

Dat maakt zonnepanelen een zeer interessante investering. Natuurlijk is de stroom die u met zonnepanelen opwekt ook nog eens volledig groen én duurzaam. Het besparen op de energierekening begint al, zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Ook wanneer de zon wat minder uitbundig schijnt. Kortom; een slimme investering waarmee u aanzienlijk kunt besparen.

Welke mogelijkheden zijn er? Welke subsidiemogelijkheden biedt uw gemeente? Hoeveel is er te besparen op uw energierekening? Samen bekijken we uw huidige situatie, zorgen voor helderheid en komen met een passend advies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Onze werkwijze

Bij de aanschaf van zonnepanelen komt behoorlijk wat kijken. Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u rekenen op de expertise van onze adviseurs.

Lees meer

Subsidies

De overheid stimuleert duurzame keuzes van ondernemers met verschillende subsidies en regelingen. Daar helpen wij u graag bij! Bij Maximaal Advies willen we namelijk niets liever dan dat u een voordelige investering maakt in groene energie.

Lees meer

Kwaliteitsgaranties

Onze diensten stoppen niet na de installatie. Wij bieden garanties op al onze producten en op de volledige installatie. Hierdoor komt u in de toekomst nooit voor verassingen te staan.

Lees meer

Kwaliteitsgarantie

Onze diensten stoppen niet na de installatie. Wij bieden garanties op al onze producten en op de volledige installatie. Hierdoor komt u in de toekomst nooit voor verassingen te staan.

✓  Minimaal 12 jaar garantie op de panelen
✓  25 jaar vermogensgarantie

✓  Minimaal 5 jaar garantie op omvormers
✓  Minimaal 25 jaar garantie op de optimizers
✓  20 jaar garantie op de constructie
✓  10 jaar garantie op de installatie

Hoogwaardige kwaliteit produkten

Uiteraard werken wij alleen met de allerbeste kwaliteit waar het gaat om materiaal. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit panelen, de omvormers tot alle bekabeling. Goed materiaal en goede installatie zorgen ervoor dat u voor lange termijn kunt profiteren van de opbrengst.

Onze werkwijze

Inclusief vakkundige installatie

Er komt vanzelfsprekend meer kijken bij de aanschaf van zonnepanelen dan alleen de prijs van de panelen zelf. Er zijn ook de kosten van de installatie en alle materialen die daarbij nodig zijn. Voor onze zonnepanelen betaalt u een all-in prijs. Dit bedrag is inclusief de zonnepanelen, omvormer(s) en de professionele installatie.

Onze eigen vriendelijke en vakkundige installateurs plaatsen het gehele pakket op het dak en sluiten het geheel aan op je netwerk. Zij zullen alles netjes achterlaten én het gehele systeem uitleggen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Neem contact op